Thema: Rondkomen
Thema: Werkloosheid
Thema: Gezin
Thema: Eigen onderneming
Thema: Uit elkaar
Thema: Pensioen

Rondkomen

U wilt grip op uw geld houden en financieel fit blijven. Vindt u het prettig als een deskundig iemand met u meedenkt en oplossingen aandraagt? Maak dan een afspraak bij Geldloket.

Contact opnemen

Laatst toegevoegd

staycation thuisblijfvakantie

Thuis deze zomer? 9 tips voor een heerlijke staycation

Steeds meer mensen kiezen voor een thuisblijfvakantie. Niet gek, want zo’n ‘staycation’ heeft veel voordelen. U kunt er flink wat geld mee besparen. Daarnaast heeft u niet de stress van het weggaan. Maar hoe maakt u er iets speciaals van?

beter rondkomen geldplan

Beter rondkomen? Ga aan de slag met het Geldplan

U heeft een goed inkomen. Misschien heeft u ook een partner met eigen inkomsten. Toch komt het regelmatig voor dat u een rekening een maand laat liggen, omdat het geld alweer op is. En u heeft niet het gevoel dat u geld over de balk smijt. Hoe doen anderen dit?

Student, let op: je geeft meer geld uit dan je denkt

Als student zit je niet alleen in de schoolbanken, maar geniet je ook van het studentenleven. Op kamers gaan, feestjes vieren, lekker eten met studiegenoten… Maar hou je wel je inkomsten en uitgaven in de gaten?

Meer artikelen

Trouwen of samenwonen; hoe regel je samen de geldzaken?

Gaat u binnenkort trouwen of bent u druk aan het klussen omdat u gaat samenwonen? Gefeliciteerd! Belangrijk: bespreek van tevoren hoe u de financiële zaken gaat regelen. Want naast een romantische verbintenis gaat u ook een financiële verbintenis met elkaar aan.

Stoppen met werken: komen wij straks nog rond?

Hoera! Zwanger van de derde. Maar kan ik mijn werk straks nog combineren met de zorg voor de kinderen? Het besluit om te stoppen met werken neem je niet zomaar. Want wat zijn de gevolgen voor je portemonnee? Kun je straks nog rondkomen?

Meer grip op geld met een eigen jaarbegroting

Er zijn van die maanden dat het geld er harder uitgaat dan gewoonlijk. Herkent u dat? Of merkt u dat u te weinig toekomt aan sparen, terwijl u toch een prima inkomen heeft? Een jaarbegroting kan u helpen. Probeer het eens met deze handige tips.

Reserveren, dat kun je leren!

Auto-onderhoud, kapotte wasmachine en uw telefoon laten vallen in één maand? Soms lijkt het net alsof alles tegelijk kapot gaat. Achteraf praten is altijd makkelijk, maar dit had u kunnen voorkomen door geld opzij te zetten, oftewel door te reserveren.