Hoe werken wij

Geldloket werkt met subsidie van de overheid, met name van de gemeente. Bent u inwoner van Amersfoort of Leusden? Dan is onze dienstverlening voor u gratis. Een hele geruststelling.

Waarom kiest u voor Geldloket?

Wanneer er een verandering plaatsvindt in uw leven, zoals verlies van werk of echtscheiding, dan heeft dat allerlei gevolgen. Óók voor uw financiën. Dan is het wel zo fijn wanneer iemand met kennis van zaken met u mee denkt.

Ook als er niets verandert, kunt u bij ons terecht. Maak eens een afspraak voor een financiële APK. U gaat naar huis met concrete handvatten om de financiën te verbeteren. Zo blijft u financieel fit.

Onze consulenten hebben ieder een eigen expertise. Zij staan met raad en daad voor u klaar. Omdat wij geen commercieel belang hebben, kunt u erop vertrouwen dat wij u neutraal en onafhankelijk adviseren. Ook bent u ervan verzekerd dat wij uw privacy waarborgen. Een fijn gevoel!

De thema’s van Geldloket

Voor ieder financieel vraagstuk kunt u bij ons terecht. Vragen over uw hypotheek, wat te doen bij een scheiding, gaan uw kinderen studeren, raakt u uw baan kwijt of lukt het niet om een krediet te krijgen voor uw bedrijf? Onze experts weten overal raad mee. Aarzel niet om contact op te nemen. Wij helpen u graag!