Thema: Eigen onderneming
Thema: Werkloosheid
Thema: Gezin
Thema: Rondkomen
Thema: Uit elkaar
Thema: Pensioen

Eigen onderneming

Als ondernemer moet u aan veel dingen denken. U wilt het zakelijk goed op orde hebben. Zeker weten dat u niets over het hoofd ziet? Wij denken graag met u mee. Maak een afspraak bij het Geldloket.

 

Contact opnemen

Laatst toegevoegd

Sparren met een ervaren ondernemer

Herinnert u zich dat feestelijke moment? U schreef zich in bij de Kamer van Koophandel. Daarmee was uw eigen bedrijf een feit. Een moment om te vieren: u waagde de sprong en ging uw passie achterna.

Zo start je een onderneming vanuit de WW

Al jaren denkt u erover om voor uzelf te beginnen. Maar de zekerheid van de vaste baan woog altijd zwaarder. Nu zit u in de WW. Is dit het moment? Gaat u uw droom achterna en begint u voor uzelf? Maar hoe zit het dan met uw WW-uitkering?

Ondernemer in zwaar weer, wat nu?

Draait u weinig omzet? Teert u in op uw spaargeld? Of hoopt u dat de facturen van leveranciers nog even op zich laten wachten? Lees dan onze tips. We beginnen met goed nieuws: ruim de helft van de ondernemers in zwaar weer komt er weer bovenop.

Meer artikelen

Weleens gedacht aan een sparringpartner bij Geldloket?

Voor uzelf werken geeft u veel vrijheid. U kunt bijvoorbeeld zelf bepalen waarin u wilt ondernemen, en op welke tijden u wilt werken. En als het even meezit, houdt u er meer aan over dan wanneer u in loondienst zou werken. Ideaal, toch…?!

Was het echt zo slecht, werken voor een baas?

Bent u een zzp’er die met moeite het hoofd boven water houdt? Die blijft doorploeteren, misschien wel tegen beter weten in? Dan is het wellicht tijd om terug in uw kracht te gaan. En misschien was dat wel in loondienst.

Hoera, de uurtarieven kunnen weer omhoog!

De economie trekt aan en dat merkt u als zzp’er in de bouw hopelijk ook. Fijn om de wind financieel weer in de zeilen te hebben na die magere jaren. Er ontstaan weer ‘vetrandjes’, maar denkt u ook aan voorzieningen voor arbeidsongeschiktheid en de oude dag?