Thema: Eigen onderneming
Thema: Werkloosheid
Thema: Gezin
Thema: Rondkomen
Thema: Uit elkaar
Thema: Pensioen

Eigen onderneming

U heeft een eigen onderneming. Als ondernemer moet u aan veel dingen denken. U wilt het zakelijk goed op orde hebben. Zeker weten dat u niets over het hoofd ziet? Wij denken graag met u mee. Maak een afspraak bij het Geldloket.

 

Contact opnemen

Laatst toegevoegd

Ondernemer; dreigend faillissement?!

Na jarenlang ondernemer te zijn geweest heeft u nu zwaar. Opdrachten komen niet meer zoveel binnen en het wordt steeds lastiger om privé en zakelijk alle rekeningen te blijven voldoen. Een donkere wolk lijkt zich samen te pakken; ga ik richting een faillissement? Of is dit nog te voorkomen? Dat is zeker het geval. Ik deze blog leg ik u hier meer over uit.

Op weg als ondernemer: vijf belastingtips

Voor u als ondernemer is het belangrijk om uw financiën op orde te houden. U wilt natuurlijk niet voor verrassingen komen te staan of voordelen mislopen. Zeker als het gaat om belastingen. Met de 5 tips in deze blog bent u goed op weg.

coaching ondernemers financieel

Coaching door ervaren ondernemer

Coaching voor en door ondernemers. Laat u bijstaan door ervaren coaches die weten hoe het is om een eigen bedrijf te hebben. Snel weer financieel fit.

Meer artikelen

Zo start je een onderneming vanuit de WW

Al jaren denkt u erover om voor uzelf te beginnen. Maar de zekerheid van de vaste baan woog altijd zwaarder. Nu zit u in de WW. Is dit het moment? Gaat u uw droom achterna en begint u voor uzelf? Maar hoe zit het dan met uw WW-uitkering?

Ondernemer in zwaar weer, wat nu?

Draait u weinig omzet? Teert u in op uw spaargeld? Of hoopt u dat de facturen van leveranciers nog even op zich laten wachten? Lees dan onze tips. We beginnen met goed nieuws: ruim de helft van de ondernemers in zwaar weer komt er weer bovenop.

Weleens gedacht aan een sparringpartner bij Geldloket?

Voor uzelf werken geeft u veel vrijheid. U kunt bijvoorbeeld zelf bepalen waarin u wilt ondernemen, en op welke tijden u wilt werken. En als het even meezit, houdt u er meer aan over dan wanneer u in loondienst zou werken. Ideaal, toch…?!

Was het echt zo slecht, werken voor een baas?

Bent u een zzp’er die met moeite het hoofd boven water houdt? Die blijft doorploeteren, misschien wel tegen beter weten in? Dan is het wellicht tijd om terug in uw kracht te gaan. En misschien was dat wel in loondienst.

Hoera, de uurtarieven kunnen weer omhoog!

De economie trekt aan en dat merkt u als zzp’er in de bouw hopelijk ook. Fijn om de wind financieel weer in de zeilen te hebben na die magere jaren. Er ontstaan weer ‘vetrandjes’, maar denkt u ook aan voorzieningen voor arbeidsongeschiktheid en de oude dag?