Thema: Werkloosheid
Thema: Jongeren
Thema: Gezin
Thema: Eigen onderneming
Thema: Rondkomen
Thema: Uit elkaar
Thema: Pensioen

Werkloosheid

Uw baan verliezen is nooit leuk. Welke zaken moet u regelen? Hoe zit het straks met uw inkomen? Maak een afspraak bij Geldloket. Wij geven u inzicht en denken met u mee.

Contact opnemen

Laatst toegevoegd

Wanneer mag ik wel en niet ontslagen worden?

U moet bij uw baas komen en krijgt te horen dat uw contract beëindigd wordt. U krijgt nog 1 maand loon, maar dan stopt het. Mag dit zomaar? En wat zijn uw rechten?

Financiële gevolgen van de transitievergoeding

De transitievergoeding hebt u op uw rekening gekregen. U had liever uw baan gehouden, maar goed. Daar viel niets aan te doen. Maar wat heel veel mensen vergeten, is dat zo’n vergoeding consequenties heeft op andere terreinen.

Waar moet ik aan denken als ik mijn baan verlies?

U raakt uw baan kwijt. Geen leuke periode, maar u moet er het beste van maken. Zodat u uw financiën op orde houdt. En hopelijk snel weer aan de slag kunt. Maar wat als u geen grip meer heeft op uw financiën?

Meer artikelen

btw-verhoging zzp ondernemer btw-aangifte KOR kleine ondernemersregeling

Hoe kom ik rond van een WW-uitkering?

Wanneer u werkloos wordt, voelt u dat direct in uw portemonnee. Uw inkomen daalt flink, ook wanneer u recht heeft op een WW-uitkering. Naast uw zoektocht naar een nieuwe baan, heeft u er een tweede uitdaging bij: hoe kom ik rond van mijn WW-uitkering?

WW, duur WW uitkering

Hoe lang heb ik recht op een WW uitkering?

Als u het nieuws volgt, heeft u vast al gehoord dat er veel gesproken wordt over de duur van de WW-uitkering. Maar je hebt plannen en je hebt wetgeving. Dus hoe zit het nu?

Einde WW, 50+ en geen inkomen, wat nu? - Geldloket Amersfoort, WW uitkering

Einde WW bij oudere werklozen, en dan?

Mensen in de categorie 50 jaar en ouder komen moeilijk aan een baan. Dat is al frustrerend genoeg. Maar nog vervelender wordt het als je de maximale termijn van de WW bereikt en de uitkering stopt. Wat dan?

waarom werken loont

Waarom werken loont

“Als ik ga werken, verlies ik mijn recht op toeslagen”. Feit of fabel? Wij horen wel eens in de spreekkamer dat men best wil werken, maar dat men bang is om het recht op regelingen en voorzieningen kwijt te raken. Vaak is dit een reden om de stap naar werk (nog) niet te maken. Dat […]