Thema: Pensioen
Thema: Werkloosheid
Thema: Gezin
Thema: Eigen onderneming
Thema: Rondkomen
Thema: Uit elkaar

Pensioen

Later zorgeloos genieten van uw pensioen? Dan raden wij u aan om nu alvast inzicht te krijgen in het financiële plaatje. Bij het Geldloket helpen wij u hier graag bij.

Contact opnemen

Laatst toegevoegd

Doorwerken na uw pensioen: achter de geraniums zitten kan altijd nog

Het bereiken van de AOW-leeftijd hoeft geen afscheid van de arbeidsmarkt te betekenen. Een groeiende groep pensioengerechtigden maakt zich liever nog nuttig in een verlengd werkzaam leven. En waarom ook niet? De voor- en nadelen op een rij.

Bijna met pensioen: hoe bereid ik me het beste voor?

U gaat bijna met pensioen. Het vrije leven dient zich aan. Ga daar vooral lekker van genieten! Financieel gaat er wel het een en ander veranderen. Het is goed om u daar nu al op voor te bereiden. Zodat u straks onbezorgd plezier heeft van uw oude dag.

Buitenlands avontuur: wat betekent dat voor uw pensioenopbouw?

Steeds meer mensen wagen de sprong en kiezen voor een baan in het buitenland. Je gaat jezelf ontwikkelen in een ander land. Dat is natuurlijk hartstikke gaaf. Je bereidt je natuurlijk goed voor, maar heb je ook aan de gevolgen voor je pensioenopbouw gedacht?

Aan de slag met het Geldplan

Het Geldplan Pensioen biedt u inzicht in uw mogelijkheden om invloed te hebben op uw pensioen. Ook staan er praktische tips in voor nu en later.

In samenwerking met Startpunt Geldzaken van het Nibud biedt het Geldloket geldplannen aan waarmee u financieel fit blijft.

U kunt het Geldplan anoniem gebruiken, zodat uw privacy is verzekerd.

laat mij alle Geldplannen zien

Aan de slag met het Geldplan

Dit geldplan helpt u slim om te gaan met uw geld. U wordt stap voor stap geholpen bij uw keuze en u krijgt uitleg bij de voor- en nadelen.

In samenwerking met Startpunt Geldzaken van het Nibud biedt het Geldloket geldplannen aan waarmee u financieel fit blijft.

U kunt de geldplannen anoniem gebruiken, zodat uw privacy is verzekerd.

laat mij alle Geldplannen zien