Thema: Eigen onderneming
Thema: Jongeren
Thema: Werkloosheid
Thema: Gezin
Thema: Eigen onderneming
Thema: Rondkomen
Thema: Uit elkaar
Thema: Pensioen

Schulden aanpakken en blijven ondernemen

7 mei 2022

Ook voor jou als ondernemer zijn er oplossingen voor schulden. Je schulden aanpakken en blijven ondernemen? Maak een afspraak met het Geldloket als je benieuwd bent naar de mogelijkheden. 

Maak een gratis afspraak

 

Geldloket is het startpunt voor ondernemers met schulden. Onze consulenten vragen naar jouw situatie en bespreken de mogelijkheden met je. Bijvoorbeeld een doorverwijzing naar Menzing & Partners of Stadsring51.

Stoppen of doorgaan

Als je wil blijven ondernemen, dan kijken we samen met jou of dat mogelijk is. Het kan alleen als er wel voldoende inkomsten uit de onderneming komen.

Er zijn ook mogelijkheden als de inkomsten onvoldoende blijven. Doorgaan met ondernemen is dan niet mogelijk. Misschien heb je zelf al besloten dat je wil stoppen met je bedrijf. Dan kunnen we voor je op een rij zetten wat er moet gebeuren. Bijvoorbeeld het afronden van de boekhouding en de aangiftes bij de Belastingdienst, om een overzicht te krijgen van de schulden.

Schulden aanpakken

Of je nu wil stoppen of doorgaan met ondernemen, je wil naar een toekomst zonder schulden. Een (minnelijke of wettelijke) schuldregeling kan een oplossing zijn als betalingsregelingen niet meer lukken. Twijfel je of je dit wil? Laat je in elk geval informeren, zodat je het kan overwegen.

Recht op extra geld

Onze consulenten controleren ook of je recht heeft op (lokale) regelingen en toeslagen. Vaak zien we dat ondernemers niet weten dat ze recht hebben op extra geld van de overheid. Als je inkomsten zijn gedaald, is er mogelijk nu wel recht op bijvoorbeeld zorgtoeslag.

Onze consulenten helpen je graag om uw privé financiën op een rij te zetten. Dit maakt het ook makkelijker om de juiste stappen te zetten zodat je financieel fit wordt en blijft.

Persoonlijk advies

Maak gerust een gratis afspraak voor een vrijblijvend gesprek met een van onze consulenten. Wij denken graag met je mee.

Download PDF

Dit artikel is geschreven door

Geralda Nanninga

Contact opnemen

Gratis financiële sparringpartner

Heb je vragen over geld, bijvoorbeeld omdat er iets verandert in je leven? Het Geldloket biedt inwoners van Amersfoort en Leusden gratis onafhankelijk advies.

Meer over Geldloket Amersfoort