Thema: Eigen onderneming
Thema: Jongeren
Thema: Werkloosheid
Thema: Gezin
Thema: Eigen onderneming
Thema: Rondkomen
Thema: Uit elkaar
Thema: Pensioen

Weleens gedacht aan een sparringpartner bij Geldloket?

2 november 2017

Voor jezelf werken geeft je veel vrijheid. Je kunt bijvoorbeeld zelf bepalen waarin je wilt ondernemen, en op welke tijden je wilt werken. Je doet waar je goed in bent, en waar je niet goed in bent, besteedt je uit. En als het even meezit, houdt je er meer aan over dan wanneer je in loondienst zou werken. Ideaal, toch…?!

Als je het ondernemerschap zo ervaart, is dat natuurlijk prachtig. Dan kan ik weinig voor je betekenen en wens ik je mooie ondernemersjaren toe.

Maar ik gok zo, dat bovenstaande toch net iets te mooi is om waar te zijn. In dat geval hoef ik het je niet uit te leggen: ondernemen is hard werken. Zeker wanneer je zzp’er bent, zelfstandig ondernemer zonder personeel. Je moet zélf alle ballen in de lucht houden: acquisitie, administratie, inkopen en last but not least voldoende omzet realiseren.

En dan wordt je ook nog om de oren geslagen met allerlei vragen, zoals: bent je wel goed verzekerd? Maakt je gebruik van alle fiscale voordelen die er voor je als ondernemer zijn? Hoe zit het met je pensioen? Er valt heel veel te lezen over ondernemerschap en vooral over wat men denkt dat goed voor je is. En je bent vervolgens zelf degene, die dit alles moet regelen.

Ons aanbod

Wordt je er al gek van? Zie je door de bomen het bos niet meer? Is ondernemen toch niet zo eenvoudig als het voor een buitenstaander lijkt? Dan wil je dat vast niet bespreken met mogelijke opdrachtgevers, concurrent zzp’ers en ook liever niet met uw familie. Als dat zo is, heb ik een mooi aanbod voor je:

De consulent bij Geldloket kan een sparringpartner voor je zijn. Met onze kennis op het gebied van financiën, sociale voorzieningen en regelgeving zijn wij je graag van dienst. En ook met de praktische ervaringen van de vele ondernemers waarmee we al eerder gesprekken voerden. Elke keer weer zijn we verrast met de uitkomsten waarmee de ondernemer aan de slag gaat.

Hoe werkt het precies?

Je kunt zelf je afspraak met ons inplannen. Zo’n gesprek is kosteloos en duurt 45 minuten. In dat gesprek houden wij ons vooral bezig met wat jou bezig houdt. De consulent denkt met je mee, beantwoordt je vragen of zoekt iets voor je uit. Je krijgt inzicht in mogelijke oplossingen. Vaak kunnen we je helpen met bruikbare tips, toegesneden op jouw persoonlijke situatie.

Wij helpen je graag om antwoorden te vinden op je vragen, zoals:

  • Ben ik afdoende verzekerd?
  • Hoe kan ik het boekjaar goed afsluiten?
  • Draai ik eigenlijk wel goed? Of moet ik mijn begroting bijstellen?
  • Het lukt niet om een krediet te krijgen. Wat nu?

Weet je niet zeker of wij je met je vraag kunnen helpen? Maak gerust een afspraak, dan kijken wij samen wat we voor je kunnen betekenen. En je gelooft het misschien niet, maar door met ons in gesprek te gaan, kom je vaak zelf tot nieuwe inzichten. Dat is de kracht van een sparringpartner bij Geldloket.

Laatste update: 16-5-2023
Download PDF

Gratis financiële sparringpartner

Heb je vragen over geld, bijvoorbeeld omdat er iets verandert in je leven? Het Geldloket biedt inwoners van Amersfoort en Leusden gratis onafhankelijk advies.

Meer over Geldloket Amersfoort