Thema: Eigen onderneming
Thema: Jongeren
Thema: Werkloosheid
Thema: Gezin
Thema: Eigen onderneming
Thema: Rondkomen
Thema: Uit elkaar
Thema: Pensioen

Weleens gedacht aan een sparringpartner bij Geldloket?

2 november 2017

Voor uzelf werken geeft u veel vrijheid. U kunt bijvoorbeeld zelf bepalen waarin u wilt ondernemen, en op welke tijden u wilt werken. U doet waar ú goed in bent, en waar u niet goed in bent, besteedt u uit. En als het even meezit, houdt u er meer aan over dan wanneer u in loondienst zou werken. Ideaal, toch…?!

Als u het ondernemerschap zo ervaart, is dat natuurlijk prachtig. Dan kan ik weinig voor u betekenen en wens ik u mooie ondernemersjaren toe.

Maar ik gok zo, dat bovenstaande toch net iets te mooi is om waar te zijn. In dat geval hoef ik het u niet uit te leggen: ondernemen is hard werken. Zeker wanneer u zzp’er bent, zelfstandig ondernemer zonder personeel. U moet zélf alle ballen in de lucht houden: acquisitie, administratie, inkopen en last but not least voldoende omzet realiseren.

En dan wordt u ook nog om de oren geslagen met allerlei vragen, zoals: bent u wel goed verzekerd? Maakt u gebruik van alle fiscale voordelen die er voor u als ondernemer zijn? Hoe zit het met uw pensioen? Er valt heel veel te lezen over ondernemerschap en vooral over wat men denkt dat goed voor u is. En u bent vervolgens zelf degene, die dit alles moet regelen.

Ons aanbod

Wordt u er al gek van? Ziet u door de bomen het bos niet meer? Is ondernemen toch niet zo eenvoudig als het voor een buitenstaander lijkt? Dan wilt u dat vast niet bespreken met mogelijke opdrachtgevers, concurrent zzp’ers en ook liever niet met uw familie. Als dat zo is, heb ik een mooi aanbod voor u:

De consulent bij Geldloket kan een sparringpartner voor u zijn. Met onze kennis op het gebied van financiën, sociale voorzieningen en regelgeving zijn wij u graag van dienst. En ook met de praktische ervaringen van de vele ondernemers waarmee we al eerder gesprekken voerden. Elke keer weer zijn we verrast met de uitkomsten waarmee de ondernemer aan de slag gaat.

Hoe werkt het precies?

U kunt zelf uw afspraak met ons inplannen. Zo’n gesprek is voor u kosteloos en duurt 45 minuten. In dat gesprek houden wij ons vooral bezig met wat ú bezig houdt. De consulent denkt met u mee, beantwoordt uw vragen of zoekt iets voor u uit. U krijgt inzicht in mogelijke oplossingen. Vaak kunnen we u helpen met bruikbare tips, toegesneden op uw persoonlijke situatie.

Wij helpen u graag om antwoorden te vinden op uw vragen, zoals:

  • Ben ik afdoende verzekerd?
  • Hoe kan ik het boekjaar goed afsluiten?
  • Draai ik eigenlijk wel goed? Of moet ik mijn begroting bijstellen?
  • Het lukt niet om een krediet te krijgen. Wat nu?

Weet u niet zeker of wij u met uw vraag kunnen helpen? Maak gerust een afspraak, dan kijken wij samen wat we voor u kunnen betekenen. En u gelooft het misschien niet, maar door met ons in gesprek te gaan, komt u vaak zelf tot nieuwe inzichten. Dat is de kracht van een sparringpartner bij Geldloket.

Laatste update: 16-5-2023
Download PDF

Gratis financiële sparringpartner

Heeft u financiële vragen, bijvoorbeeld door een verandering in uw leven? Geldloket biedt inwoners van Amersfoort en Leusden gratis neutraal en onafhankelijk advies.

Meer over Geldloket Amersfoort