Vorige pagina

Loes Meijs

Consulent

Contact opnemen

Loes is maatschappelijk dienstverlener van huis uit, maar heeft zich ontwikkeld tot een ervaren sociaal raadsvrouw met 17 jaar ervaring. Zij kent het sociaal zekerheidsstelsel op haar duimpje en is Wft (Wet op het financieel toezicht) geschoold. Ook belastingen en toeslagen kennen voor haar geen geheimen. Zij brengt haar klanten graag nieuwe kennis bij. En dan vooral kennis waarvan ze financieel beter worden. Na een gesprek met haar weet u zeker dat u niets laat liggen op financieel gebied.

Publicaties

Niet vergeten bij scheiden: uw pensioen

Uw pensioen is waarschijnlijk niet het eerste waaraan u denkt bij scheiden. Pensioen heeft in deze situatie niet direct invloed op uw financi├źn en wordt daarom nog weleens vergeten. Waar moet u op letten?

Meer mensen recht op huurtoeslag

Goed nieuws, meer mensen komen in 2020 in aanmerking voor huurtoeslag! Dit komt doordat de maximale inkomensgrenzen worden losgelaten. Ongeveer 100.000 mensen hebben straks recht op huurtoeslag, terwijl ze dat eerder niet hadden. Geldt dit ook voor u?

pensioenoverzicht Kan ik vertrouwen op mijn pensioenoverzicht?

De overheid regelt het in Nederland goed. Via www.mijnpensioenoverzicht.nl kan iedereen met behulp van zijn DigID code zien hoeveel AOW en pensioen men krijgt op het moment dat men de AOW leeftijd bereikt. U kunt u daarop financieel goed voorbereiden. Eitje, toch? Of niet?