Vorige pagina

Loes Meijs

Consulent

Contact opnemen

Loes is maatschappelijk dienstverlener van huis uit, maar heeft zich ontwikkeld tot een ervaren sociaal raadsvrouw met 17 jaar ervaring. Zij kent het sociaal zekerheidsstelsel op haar duimpje en is Wft (Wet op het financieel toezicht) geschoold. Ook belastingen en toeslagen kennen voor haar geen geheimen. Zij brengt haar klanten graag nieuwe kennis bij. En dan vooral kennis waarvan ze financieel beter worden. Na een gesprek met haar weet u zeker dat u niets laat liggen op financieel gebied.

Publicaties

Inkomensvoorziening ouderen Lage AOW na bereiken AOW-leeftijd?

Ontvangt u geen volledige AOW-uitkering? En u heeft verder geen andere inkomsten? Dan is uw inkomen waarschijnlijk lager dan het sociaal minimum. U heeft dan mogelijk recht op een AIO – aanvulling.

eerder pensioen Eerder met pensioen?

Eerder met pensioen. Een goed idee?

Overweegt u vervroegd met pensioen te gaan? Bij het Geldloket gingen we hierover onlangs in gesprek met Wilma. Zij wordt dit jaar 65 en hoopt eerder met pensioen te gaan. Wij zetten de mogelijkheden met haar op een rijtje. Leest u mee?

Financiële gevolgen van de transitievergoeding

De transitievergoeding hebt u op uw rekening gekregen. U had liever uw baan gehouden, maar goed. Daar viel niets aan te doen. Maar wat heel veel mensen vergeten, is dat zo’n vergoeding consequenties heeft op andere terreinen.