Vorige pagina

Loes Meijs

Consulent

Contact opnemen

Loes is maatschappelijk dienstverlener van huis uit, maar heeft zich ontwikkeld tot een ervaren sociaal raadsvrouw met 22 jaar ervaring. Zij kent het sociaal zekerheidsstelsel op haar duimpje en is Wft (Wet op het financieel toezicht) geschoold. Ook belastingen en toeslagen kennen voor haar geen geheimen. Zij brengt haar klanten graag nieuwe kennis bij. En dan vooral kennis waarvan ze financieel beter worden. Na een gesprek met haar weet je zeker dat je niets laat liggen op financieel gebied.

Publicaties

Wanneer mag ik wel en niet ontslagen worden?

U moet bij uw baas komen en krijgt te horen dat uw contract beëindigd wordt. U krijgt nog 1 maand loon, maar dan stopt het. Mag dit zomaar? En wat zijn uw rechten?

Financiële gevolgen van de transitievergoeding

De transitievergoeding hebt u op uw rekening gekregen. U had liever uw baan gehouden, maar goed. Daar viel niets aan te doen. Maar wat heel veel mensen vergeten, is dat zo’n vergoeding consequenties heeft op andere terreinen.

Doorwerken na je pensioen (achter de geraniums zitten kan altijd nog)

Het bereiken van de AOW-leeftijd hoeft geen afscheid van de arbeidsmarkt te betekenen. Een groeiende groep pensioengerechtigden maakt zich liever nog nuttig in een verlengd werkzaam leven. En waarom ook niet? De voor- en nadelen op een rij.