Vorige pagina

Loes Meijs

Consulent

Contact opnemen

Loes is maatschappelijk dienstverlener van huis uit, maar heeft zich ontwikkeld tot een ervaren sociaal raadsvrouw met 22 jaar ervaring. Zij kent het sociaal zekerheidsstelsel op haar duimpje en is Wft (Wet op het financieel toezicht) geschoold. Ook belastingen en toeslagen kennen voor haar geen geheimen. Zij brengt haar klanten graag nieuwe kennis bij. En dan vooral kennis waarvan ze financieel beter worden. Na een gesprek met haar weet je zeker dat je niets laat liggen op financieel gebied.

Publicaties

Wat als mijn partner in een verpleeghuis gaat wonen?

Als uw partner in een verpleeghuis gaat wonen, zorgt dat voor gemengde gevoelens. Opluchting omdat u de zware zorgtaak vanaf nu kunt delen. Pijn en verdriet omdat u niet meer bij elkaar woont. Daarbij krijgt u te maken met praktische keuzes en financiƫle gevolgen. Hoe kunt u zich hier het beste op voorbereiden?

Heeft jouw partner recht op partnerpensioen?

Controleer deze twee dingen zodat – mocht jij overlijden – je partner niet voor verrassingen komt te staan.

Inkomensvoorziening ouderen Lage AOW na bereiken AOW-leeftijd?

Ontvangt u geen volledige AOW-uitkering? En u heeft verder geen andere inkomsten? Dan is uw inkomen waarschijnlijk lager dan het sociaal minimum. U heeft dan mogelijk recht op een AIO – aanvulling.