Vorige pagina

Loes Meijs

Consulent

Contact opnemen

Loes is maatschappelijk dienstverlener van huis uit, maar heeft zich ontwikkeld tot een ervaren sociaal raadsvrouw met 17 jaar ervaring. Zij kent het sociaal zekerheidsstelsel op haar duimpje en is Wft (Wet op het financieel toezicht) geschoold. Ook belastingen en toeslagen kennen voor haar geen geheimen. Zij brengt haar klanten graag nieuwe kennis bij. En dan vooral kennis waarvan ze financieel beter worden. Na een gesprek met haar weet u zeker dat u niets laat liggen op financieel gebied.

Publicaties

eerder pensioen Eerder met pensioen?

Eerder met pensioen. Een goed idee?

Overweegt u vervroegd met pensioen te gaan? Bij het Geldloket gingen we hierover onlangs in gesprek met Wilma. Zij wordt dit jaar 65 en hoopt eerder met pensioen te gaan. Wij zetten de mogelijkheden met haar op een rijtje. Leest u mee?

WW, duur WW uitkering Hoe lang heb ik recht op een WW uitkering?

Als u het nieuws volgt, heeft u vast al gehoord dat er veel gesproken wordt over de duur van de WW-uitkering. Maar je hebt plannen en je hebt wetgeving. Dus hoe zit het nu?

Einde WW, 50+ en geen inkomen, wat nu? - Geldloket Amersfoort, WW uitkering Einde WW bij oudere werklozen, en dan?

Mensen in de categorie 50 jaar en ouder komen moeilijk aan een baan. Dat is al frustrerend genoeg. Maar nog vervelender wordt het als je de maximale termijn van de WW bereikt en de uitkering stopt. Wat dan?