Vorige pagina

Annelies Brasjen

Consulent

Contact opnemen

Annelies houdt van financieel overzicht. Als u vastloopt in uw geldzaken kan zij als geen ander orde in de chaos brengen. Met haar tips en tricks krijgt u weer grip op uw financiën. Annelies is van huis uit maatschappelijk dienstverlener, maar heeft haar sporen verdiend in de schuldhulpverlening. Ook heeft zij haar basis diploma voor de Wet op het financieel toezicht (Wft). Met haar zakelijke en directe aanpak zal ze pas tevreden zijn als u wijzer de deur uit gaat dan dat u binnenkwam.

Publicaties

btw-verhoging zzp ondernemer btw-aangifte KOR kleine ondernemersregeling Hoe kom ik rond van een WW-uitkering?

Wanneer u werkloos wordt, voelt u dat direct in uw portemonnee. Uw inkomen daalt flink, ook wanneer u recht heeft op een WW-uitkering. Naast uw zoektocht naar een nieuwe baan, heeft u er een tweede uitdaging bij: hoe kom ik rond van mijn WW-uitkering?

Financieel fit corona Coronacrisis: Hoe houd ik grip op mijn geld?

Dat is een vraag die wij de afgelopen weken veel gehoord hebben. Dat er in veel huishoudens financiële zorgen ontstaan, is op dit moment al duidelijk. In deze blog ga ik in op de vraag hoe u grip kunt houden op uw geld in deze onzekere periode.

Financiele APK Bent u toe aan een financiële APK?

Uw auto ondergaat jaarlijks een uitgebreide controle. Voldoet alles nog en zo niet, wat is er dan nodig? Dit vinden we allemaal heel normaal. Het geeft een gevoel van veiligheid en zekerheid. Waarom dan geen jaarlijkse financiële APK? Wie financieel fit wil blijven, doet er goed aan om op regelmatige basis de eigen financiën onder de loep te nemen.