Vorige pagina

Annelies Brasjen

Consulent

Contact opnemen

Annelies houdt van financieel overzicht. Als je vastloopt in je geldzaken kan zij als geen ander orde in de chaos brengen. Met haar tips en tricks krijg je weer grip op je financiën. Annelies is van huis uit maatschappelijk dienstverlener, maar heeft haar sporen verdiend in de schuldhulpverlening. Ook heeft zij haar basis diploma voor de Wet op het financieel toezicht (Wft). Met haar zakelijke en directe aanpak zal ze pas tevreden zijn als je wijzer de deur uit gaat dan dat je binnenkwam.

Publicaties

Financieel fit corona Wat als ik mijn rekeningen niet kan betalen?

Volg deze 3 stappen om overzicht te krijgen en de schade zoveel mogelijk te beperken.

energie besparen Bespaar op je energieverbruik, start met deze tips!

Het klinkt goed, energie besparen. Goed voor het milieu en voor uw portemonnee. De maandelijkse energierekening is meestal een flinke uitgavenpost. Fijn als die wat naar beneden kan. In dit artikel zet ik drie tips op een rij die u een flinke besparing kunnen opleveren. Start vandaag nog, op Warmetruiendag!

Word je eigen financieel adviseur!

Financieel advies is hartstikke nuttig. Met een goed advies bespaar je zo honderden euro’s per jaar. Ga maar na: als je ergens maandelijks 50 euro op kunt besparen, tikt dat over een heel jaar meteen al flink aan. En het mooie is: je kunt je eigen financieel adviseur zijn! Maar waar te beginnen? Als je […]