Vorige pagina

Annelies Brasjen

Consulent

Contact opnemen

Annelies houdt van financieel overzicht. Als je vastloopt in je geldzaken kan zij als geen ander orde in de chaos brengen. Met haar tips en tricks krijg je weer grip op je financiën. Annelies is van huis uit maatschappelijk dienstverlener, maar heeft haar sporen verdiend in de schuldhulpverlening. Ook heeft zij haar basis diploma voor de Wet op het financieel toezicht (Wft). Met haar zakelijke en directe aanpak zal ze pas tevreden zijn als je wijzer de deur uit gaat dan dat je binnenkwam.

Publicaties

btw-verhoging zzp ondernemer btw-aangifte KOR kleine ondernemersregeling Hoe kom ik rond van een WW-uitkering?

Wanneer u werkloos wordt, voelt u dat direct in uw portemonnee. Uw inkomen daalt flink, ook wanneer u recht heeft op een WW-uitkering. Naast uw zoektocht naar een nieuwe baan, heeft u er een tweede uitdaging bij: hoe kom ik rond van mijn WW-uitkering?

waarom werken loont Waarom werken loont

“Als ik ga werken, verlies ik mijn recht op toeslagen”. Feit of fabel? Wij horen wel eens in de spreekkamer dat men best wil werken, maar dat men bang is om het recht op regelingen en voorzieningen kwijt te raken. Vaak is dit een reden om de stap naar werk (nog) niet te maken. Dat […]

Rondkomen AOW Rondkomen met AOW, waar heb ik recht op?

Veel mensen kijken uit naar hun pensioen. Stoppen met werken en doen waar je zin in hebt. Heb je ook al eens nagedacht over je financiën vanaf de pensioengerechtigde leeftijd?