Vorige pagina

Annelies Brasjen

Consulent

Contact opnemen

Annelies houdt van financieel overzicht. Als u vastloopt in uw geldzaken kan zij als geen ander orde in de chaos brengen. Met haar tips en tricks krijgt u weer grip op uw financiën. Annelies is van huis uit maatschappelijk dienstverlener, maar heeft haar sporen verdiend in de schuldhulpverlening. Ook heeft zij haar basis diploma voor de Wet op het financieel toezicht (Wft). Met haar zakelijke en directe aanpak zal ze pas tevreden zijn als u wijzer de deur uit gaat dan dat u binnenkwam.

Publicaties

goede voornemens budget Goede voornemens leveren geld op!

Happy New Year! Een goed moment om na te denken over goede voornemens.
In deze blog neem ik een aantal goede voornemens op het gebied van besparen en budgetteren met u door. Want het voornemen ‘beter met geld omgaan’ staat in veel huishoudens bovenaan het lijstje. Maar hoe doet u dit dan?

December is een dure maand. Hoe houd je de feestdagen financiele gezien leuk? Deze praktische tips zorgen ervoor dat u grip houdt op uw uitgaven. Budgetverantwoord de feestdagen in

Hoewel de maand november pas net aangebroken is, zien we om ons heen al de voorbereidingen voor de aanstaande feestdagen. De pepernoten liggen al enige weken in de schappen, de kerstmarkt in het tuincentrum is al open voor publiek, en de reclames over speelgoed en gadgets vliegen je om de oren. Maar hoe houd je de feestdagen financieel gezien leuk?

Vijf tips om te besparen op uw huidige hypotheek

Op het moment dat u uw woning kocht, heeft u veel beslissingen genomen. Over de hypotheekvorm die het beste past en de looptijd van de rente bijvoorbeeld. Inmiddels woont u al een aantal jaren met tevredenheid in uw woning. U heeft geen verhuisplannen. Maar het zou wel prettig zijn als u kunt besparen op de maandlasten van uw eigen woning. Tijd voor een grondige besparingscheck. Deze vijf tips helpen u daarbij.