Vorige pagina

Annemieke de Kruijf

consulent

Contact opnemen

Annemieke volgde opleiding Sociaal Juridische Dienstverlening en studeerde daarna Rechten. Ook werkte ze als sociaal raadsvrouw en had een aantal jaren haar eigen winkel in Amersfoort. Bovendien behaalde Annemieke het basis diploma voor de Wet op het financieel Toezicht (Wft). Kortom: een veelzijdig consulent. Het liefst helpt zij u om meer inzicht te krijgen in uw geldzaken. Dat heeft óók zin, wanneer u een goed inkomen heeft. Want wie inzicht heeft, kan bewust keuzes maken. Zo haalt u het meeste uit uw geld.

Publicaties

besparen boodschappen 10 tips om bewust boodschappen te doen en te besparen

Kent u dat? U gaat naar de winkel voor een paar boodschappen en komt terug met producten die u niet van plan was om te kopen. En zelfs als u niet veel bijzonders heeft gekocht, kan de kassabon toch tegenvallen. In dit blog geven we 10 tips om bewust boodschappen te doen en te besparen.

sparen kind Sparen voor je kind

Sparen voor uw kind kunt u voor verschillende doelen doen. Misschien wil hij in de toekomst studeren, op kamers of zijn rijbewijs halen. Of u spaart voor uw kind om een extra potje te hebben voor praktische zaken voor uw kind. Zoals kleding, een nieuwe fiets of een laptop voor school. Wat uw spaardoel ook is, het is goed om vooraf te bedenken hóe u gaat sparen.

partner overleden Mijn partner is overleden, wat moet ik nu regelen?

Het verliezen van een partner is ingrijpend. Naast de emotionele impact, moeten er ook veel praktische dingen worden geregeld. In deze blog zet ik een aantal financiële zaken op een rijtje.