Vorige pagina

Annemieke de Kruijf

consulent

Contact opnemen

Annemieke volgde opleiding Sociaal Juridische Dienstverlening en studeerde daarna Rechten. Ook werkte ze als sociaal raadsvrouw en had een aantal jaren haar eigen winkel in Amersfoort. Bovendien behaalde Annemieke het basis diploma voor de Wet op het financieel Toezicht (Wft). Kortom: een veelzijdig consulent. Het liefst helpt zij u om meer inzicht te krijgen in uw geldzaken. Dat heeft óók zin, wanneer u een goed inkomen heeft. Want wie inzicht heeft, kan bewust keuzes maken. Zo haalt u het meeste uit uw geld.

Publicaties

Een student werkt laat in de avond op de computer Hoeveel moet ik bijdragen aan een studerend kind?

Dit vragen veel ouders zich af. Een overzicht van de kosten, studiefinanciering en hoe u het kunt regelen met uw kind.

sparen kind Sparen voor je kind

Sparen voor uw kind kunt u voor verschillende doelen doen. Misschien wil hij in de toekomst studeren, op kamers of zijn rijbewijs halen. Of u spaart voor uw kind om een extra potje te hebben voor praktische zaken voor uw kind. Zoals kleding, een nieuwe fiets of een laptop voor school. Wat uw spaardoel ook is, het is goed om vooraf te bedenken hóe u gaat sparen.

partner overleden Mijn partner is overleden, wat moet ik nu regelen?

Het verliezen van een partner is ingrijpend. Naast de emotionele impact, moeten er ook veel praktische dingen worden geregeld. In deze blog zet ik een aantal financiële zaken op een rijtje.