Vorige pagina

Michelle van der Wal

Consulent

Contact opnemen

Zit u met ingewikkelde geldvragen? Of is het een chaos in uw huishoudboekje? Michelle kijkt nergens meer van op. Sterker nog: ze vindt niets leuker dan u ermee te helpen. Zij volgde de opleiding Sociaal Juridische Dienstverlening en deed ervaring op als sociaal raadsvrouw. Ook behaalde zij het basis diploma voor de Wet op het financieel toezicht (Wft). Michelle zoekt alles tot op de bodem voor u uit. U gaat naar huis met helderheid over uw situatie én een plan van aanpak. Klanten waarderen Michelle’s nuchtere aanpak en de gezelligheid in de spreekkamer.

Publicaties

Coronacrisis: Flexers let op! Vraag tegemoetkoming aan vóór 12 juli

Heeft u als flexwerker geen of minder inkomsten gehad als gevolg van de coronacrisis? Dan heeft u wellicht recht op de Tijdelijke Overbruggingsregeling voor Flexibele Arbeidskrachten, afgekort: TOFA. Vraag ‘m voor 12 juli 2020 aan.

Tips overstappen zorgverzekering Zorgverzekering: overstappen ja of nee?

De tijd dat u weer kunt overstappen van uw zorgverzekering is aangebroken! Lekker vertrouwd bij u eigen verzekering blijven klinkt aantrekkelijk, maar wist u dat ook bij uw huidige verzekering elk jaar de polis verandert?

negatieve spaarrente Negatieve spaarrente, wat betekent dat voor mij?

U heeft vast de berichten gehoord over de mogelijkheid van een negatieve spaarrente. Veel mensen maken zich er zorgen over. Maar wat zou het eigenlijk voor uw spaargeld betekenen als de rente negatief wordt? Zou u dan die negatieve rente kunnen vermijden? In deze blog vertel ik er meer over.