Vorige pagina

Michelle van der Wal

Consulent

Contact opnemen

Michelle heeft de opleiding Sociaal Juridische Dienstverlening gedaan. Zij weet veel over studeren en alles wat daarbij komt kijken. Jongeren uitleg geven over financiën doet zij het liefst. Zij vindt echter alles leuk en bijt zich in elk onderwerp vast, totdat helemaal uitgezocht is hoe het zit. Zij is tevreden als ze haar klanten een antwoord op hun vragen heeft gegeven en zij goed geïnformeerd verder kunnen.

Publicaties

Gratis winkelen met de kledingpas

Winkelen is leuk om te doen, maar niet als je ouders weinig te besteden hebben. Geld of geen geld, feit blijft; je kan niet zonder kleding. Voor gezinnen met een laag inkomen zijn er daarom voorzieningen om gratis aan de nodige kleding te komen.

Doorwerken na uw pensioen: achter de geraniums zitten kan altijd nog

Het bereiken van de AOW-leeftijd hoeft geen afscheid van de arbeidsmarkt te betekenen. Een groeiende groep pensioengerechtigden maakt zich liever nog nuttig in een verlengd werkzaam leven. En waarom ook niet? De voor- en nadelen op een rij.

Buitenlands avontuur: wat betekent dat voor uw pensioenopbouw?

Steeds meer mensen wagen de sprong en kiezen voor een baan in het buitenland. Je gaat jezelf ontwikkelen in een ander land. Dat is natuurlijk hartstikke gaaf. Je bereidt je natuurlijk goed voor, maar heb je ook aan de gevolgen voor je pensioenopbouw gedacht?