Vorige pagina

Michelle van der Wal

Consulent

Contact opnemen

Michelle heeft de opleiding Sociaal Juridische Dienstverlening gedaan. Zij weet veel over studeren en alles wat daarbij komt kijken. Jongeren uitleg geven over financiën doet zij het liefst. Zij vindt echter alles leuk en bijt zich in elk onderwerp vast, totdat helemaal uitgezocht is hoe het zit. Zij is tevreden als ze haar klanten een antwoord op hun vragen heeft gegeven en zij goed geïnformeerd verder kunnen.

Publicaties

Doorwerken na uw pensioen: achter de geraniums zitten kan altijd nog

Het bereiken van de AOW-leeftijd hoeft geen afscheid van de arbeidsmarkt te betekenen. Een groeiende groep pensioengerechtigden maakt zich liever nog nuttig in een verlengd werkzaam leven. En waarom ook niet? De voor- en nadelen op een rij.

Bijna met pensioen: hoe bereid ik me het beste voor?

U gaat bijna met pensioen. Het vrije leven dient zich aan. Ga daar vooral lekker van genieten! Financieel gaat er wel het een en ander veranderen. Het is goed om u daar nu al op voor te bereiden. Zodat u straks onbezorgd plezier heeft van uw oude dag.

Buitenlands avontuur: wat betekent dat voor uw pensioenopbouw?

Steeds meer mensen wagen de sprong en kiezen voor een baan in het buitenland. Je gaat jezelf ontwikkelen in een ander land. Dat is natuurlijk hartstikke gaaf. Je bereidt je natuurlijk goed voor, maar heb je ook aan de gevolgen voor je pensioenopbouw gedacht?