Vorige pagina

Michelle Koelewijn

Consulent

Contact opnemen

Zit u met ingewikkelde geldvragen? Of is het een chaos in uw huishoudboekje? Michelle kijkt nergens meer van op. Sterker nog: ze vindt niets leuker dan u ermee te helpen. Zij volgde de opleiding Sociaal Juridische Dienstverlening en deed ervaring op als sociaal raadsvrouw. Ook behaalde zij het basis diploma voor de Wet op het financieel toezicht (Wft). Michelle zoekt alles tot op de bodem voor u uit. U gaat naar huis met helderheid over uw situatie én een plan van aanpak. Klanten waarderen Michelle’s nuchtere aanpak en de gezelligheid in de spreekkamer.

Publicaties

Zo voorkom je geldstress tijdens je studie

Ga je studeren? Dan krijg je waarschijnlijk te maken met een lening bij DUO. Wat kun je lenen? Wil je dat ook? Wat is wijsheid? Veel studenten maken zich zorgen over geld. Het is natuurlijk vervelend als je door geldstress niet goed aan je studie toekomt. Lees onze tips over slim omgaan met je studielening.

Tips overstappen zorgverzekering Zorgverzekering: overstappen ja of nee?

De tijd dat u weer kunt overstappen van uw zorgverzekering is aangebroken! Lekker vertrouwd bij u eigen verzekering blijven klinkt aantrekkelijk, maar wist u dat ook bij uw huidige verzekering elk jaar de polis verandert?