Vorige pagina

Michelle Koelewijn

Consulent

Contact opnemen

Zit u met ingewikkelde geldvragen? Of is het een chaos in uw huishoudboekje? Michelle kijkt nergens meer van op. Sterker nog: ze vindt niets leuker dan u ermee te helpen. Zij volgde de opleiding Sociaal Juridische Dienstverlening en deed ervaring op als sociaal raadsvrouw. Ook behaalde zij het basis diploma voor de Wet op het financieel toezicht (Wft). Michelle zoekt alles tot op de bodem voor u uit. U gaat naar huis met helderheid over uw situatie én een plan van aanpak. Klanten waarderen Michelle’s nuchtere aanpak en de gezelligheid in de spreekkamer.

Publicaties

Jonge vrouw kijkt met sombere blik op haar telefoon. 5 tips bij stress over geld

Veel jongeren vragen zich af waar hun geld blijft. Of ze hebben stress over het betalen van hun lesgeld of huur. Je bent dus niet de enige! Met deze 5 tips kan je er iets aan doen.

Student met stapel papieren in de arm kijkt op telefoon. Verstandig lenen bij DUO doe je zo

Lenen bij DUO is nodig om rond te komen tijdens je studie. Zorg dat je geldzaken op orde zijn en leen niet meer dan nodig. Wij kunnen je daarbij helpen.

Tips overstappen zorgverzekering Zorgverzekering: overstappen ja of nee?

De tijd dat u weer kunt overstappen van uw zorgverzekering is aangebroken! Lekker vertrouwd bij u eigen verzekering blijven klinkt aantrekkelijk, maar wist u dat ook bij uw huidige verzekering elk jaar de polis verandert?