Vorige pagina

Marieke Zandsteeg

Consulent

Contact opnemen

Marieke is geschoold juridisch dienstverlener, ze houdt ervan om zaken tot de bodem uit te zoeken. Ze biedt vanuit haar kennis graag toegevoegde waarde bij het informeren van klanten. Daarbij kan iedereen erop vertrouwen dat ze in haar antwoorden concreet en volledig is. Ze is trotse moeder en gebruikt deze ervaring om haar blogs te schrijven rondom het thema Gezin.

Publicaties

Coronacrisis: Mijn werkgever maakt gebruik van de NOW, wat merk ik daarvan?

Door de uitbraak van het coronavirus en de getroffen maatregelen krijgen veel bedrijven te maken met omzetverlies. De Noodmaatregel Overbrugging voor Werkbehoud (NOW) moet ervoor zorgen dat deze werkgevers hun werknemers kunnen blijven betalen. Wat merkt u daar als werknemer van?

fiscale gevolgen tozo Coronacrisis: fiscale gevolgen van de Tozo voor partner van ondernemer

Maakt u gebruik van de Tozo (Tijdelijke overbruggingsregeling zelfstandig ondernemers)? En heeft u een partner? Let dan goed op! Want de Tozo heeft in dat geval gevolgen op het gebied van belastingen en toeslagen.

uitschrijven adres gevolgen Iemand uitschrijven van uw adres heeft grote gevolgen

Op uw adres staat iemand ingeschreven die er niet meer woont. Na onderzoek kan de gemeente hem of haar uitschrijven. Voor de persoon die wordt uitgeschreven kan dit nare gevolgen hebben.