Vorige pagina

Marieke Zandsteeg

Consulent

Contact opnemen

Marieke is geschoold juridisch dienstverlener, ze houdt ervan om zaken tot de bodem uit te zoeken. Ze biedt vanuit haar kennis graag toegevoegde waarde bij het informeren van klanten. Daarbij kan iedereen erop vertrouwen dat ze in haar antwoorden concreet en volledig is. Ze is trotse moeder en gebruikt deze ervaring om haar blogs te schrijven rondom het thema Gezin.

Publicaties

fiscale gevolgen tozo Coronacrisis: fiscale gevolgen van de Tozo voor partner van ondernemer

Maakt u gebruik van de Tozo (Tijdelijke overbruggingsregeling zelfstandig ondernemers)? En heeft u een partner? Let dan goed op! Want de Tozo heeft in dat geval gevolgen op het gebied van belastingen en toeslagen.

uitschrijven adres gevolgen Iemand laten uitschrijven van uw adres, kan dat?

Op uw adres staat iemand ingeschreven die er niet meer woont. Kunt u die persoon laten uitschrijven van uw adres? En wat zijn dan de consequenties?

partneralimentatie ontvangen betalen Partneralimentatie ontvangen of betalen; plan uw financiën

Vanaf 1 januari 2020 is de maximale duur voor het recht op partneralimentatie (in de meeste gevallen) niet meer maximaal 12 jaar, maar maximaal 5 jaar. Daarom doet u er goed aan om, ook tijdens het huwelijk, na te denken over uw financiële toekomst, mocht u er toch ooit alleen voor komen te staan.