Vorige pagina

Jaap-Jan Broer

Teamleider

Contact opnemen

Jaap-Jan is van huis uit geschoold maatschappelijk dienstverlener en heeft zijn sporen verdiend in de schuldhulpverlening en schuldpreventie. Jaap-Jan heeft een tomeloze energie, veel geduld en kan als geen ander complexe situaties terugbrengen tot begrijpelijke proporties. Jaap-Jan is onder andere geschoold in de Wet op het financieel toezicht (Wft). Zijn passie ligt bij financiële producten als hypotheken, verzekeringen en leningen. Daar zet hij graag zijn tanden in en kan hij u goed over informeren. Hij zal niets over het hoofd zien en u informatie geven zodat u vervolgens goed keuzes kunt maken. Ook ondernemers zijn bij hem in goede handen, hij begrijpt de taal van ondernemers en biedt hen vanuit zijn ervaring deskundige hulp en informatie.

Publicaties

low budget sinterklaas Low budget Sinterklaas; hoe doe je dat?

De pepernoten en chocoladeletters liggen al in de winkel, en op tv zien we de ene speelgoedreclame na de andere. Hij komt, hij komt…. de lieve goede Sint! Maar hoe vier je 5 december als je niet zoveel geld wilt uitgeven?

coaching ondernemers financieel Coaching door ervaren ondernemer

Coaching voor en door ondernemers. Laat u bijstaan door ervaren coaches die weten hoe het is om een eigen bedrijf te hebben. Snel weer financieel fit.

staycation thuisblijfvakantie Thuis deze zomer? 9 tips voor een heerlijke staycation

Steeds meer mensen kiezen voor een thuisblijfvakantie. Niet gek, want zo’n ‘staycation’ heeft veel voordelen. U kunt er flink wat geld mee besparen. Daarnaast heeft u niet de stress van het weggaan. Maar hoe maakt u er iets speciaals van?