Vorige pagina

Jaap-Jan Broer

Teamleider

Contact opnemen

Jaap-Jan is van huis uit geschoold maatschappelijk dienstverlener en heeft zijn sporen verdiend in de schuldhulpverlening en schuldpreventie. Jaap-Jan heeft een tomeloze energie, veel geduld en kan als geen ander complexe situaties terugbrengen tot begrijpelijke proporties. Jaap-Jan is onder andere geschoold in de Wet op het financieel toezicht (Wft). Zijn passie ligt bij financiële producten als hypotheken, verzekeringen en leningen. Daar zet hij graag zijn tanden in en kan hij u goed over informeren. Hij zal niets over het hoofd zien en u informatie geven zodat u vervolgens goed keuzes kunt maken. Ook ondernemers zijn bij hem in goede handen, hij begrijpt de taal van ondernemers en biedt hen vanuit zijn ervaring deskundige hulp en informatie.

Publicaties

coaching ondernemers financieel Coaching door ervaren ondernemer

Coaching voor en door ondernemers. Laat u bijstaan door ervaren coaches die weten hoe het is om een eigen bedrijf te hebben. Snel weer financieel fit.

Weleens gedacht aan een sparringpartner bij Geldloket?

Voor uzelf werken geeft u veel vrijheid. U kunt bijvoorbeeld zelf bepalen waarin u wilt ondernemen, en op welke tijden u wilt werken. En als het even meezit, houdt u er meer aan over dan wanneer u in loondienst zou werken. Ideaal, toch…?!

Was het echt zo slecht, werken voor een baas?

Bent u een zzp’er die met moeite het hoofd boven water houdt? Die blijft doorploeteren, misschien wel tegen beter weten in? Dan is het wellicht tijd om terug in uw kracht te gaan. En misschien was dat wel in loondienst.