Vorige pagina

Jaap-Jan Broer

Teamleider

Contact opnemen

Jaap-Jan is van huis uit geschoold maatschappelijk dienstverlener en heeft zijn sporen verdiend in de schuldhulpverlening en schuldpreventie. Jaap-Jan heeft een tomeloze energie, veel geduld en kan als geen ander complexe situaties terugbrengen tot begrijpelijke proporties. Jaap-Jan is onder andere geschoold in de Wet op het financieel toezicht (Wft). Zijn passie ligt bij financiële producten als hypotheken, verzekeringen en leningen. Daar zet hij graag zijn tanden in en kan hij u goed over informeren. Hij zal niets over het hoofd zien en u informatie geven zodat u vervolgens goed keuzes kunt maken. Ook ondernemers zijn bij hem in goede handen, hij begrijpt de taal van ondernemers en biedt hen vanuit zijn ervaring deskundige hulp en informatie.

Publicaties

Hoe bepaal ik als ondernemer mijn uurtarief?

Een van de voordelen van het werken als ondernemer is dat u veel zelf kunt beslissen. Daar staat tegenover dat u zich ook in veel zaken moet verdiepen om de juiste keuze te maken. Zoals het bepalen van een goed uurtarief. In deze blog geef ik u tips om uw uurtarief te berekenen.

coaching ondernemers financieel Coaching door ervaren ondernemer

Coaching voor en door ondernemers. Laat u bijstaan door ervaren coaches die weten hoe het is om een eigen bedrijf te hebben. Snel weer financieel fit.

Ondernemer in zwaar weer, wat nu?

Draait u weinig omzet? Teert u in op uw spaargeld? Of hoopt u dat de facturen van leveranciers nog even op zich laten wachten? Lees dan onze tips. We beginnen met goed nieuws: ruim de helft van de ondernemers in zwaar weer komt er weer bovenop.