Vorige pagina

Geralda Nanninga

Consulent

Contact opnemen

Geralda heeft de opleiding management, economie en recht gedaan. Ze is daarnaast geschoold binnen de Wet op het financieel toezicht (Wft). Haar specialisme is echtscheiding. Zij kan u heel goed vertellen waarop u moet letten en waaraan u moet denken als u gaat scheiden. Als u weet wat u te doen staat na een gesprek met haar, zal zij tevreden naar huis gaan.

Publicaties

Lenen bij DUO – do’s en don’ts

De studiekeuze is gemaakt, de school gekozen en de inschrijving is de deur uit. Maar wat moet je aan met DUO? Wat kun je lenen, wil je dat ook? Wat is wijsheid? Uit onderzoek van de Hogeschool van Utrecht blijkt dat 1 op de 5 studenten zich zorgen maakt over geld. Het is natuurlijk niet de bedoeling dat je door geldstress niet goed aan je studie toekomt. Daarom geven we in dit blogartikel informatie over slim omgaan met je lening.

Trouwen in beperkte gemeenschap; laat u adviseren!

U bent er zeker van; uw partner is degene met wie u uw leven wilt delen. Na een romantisch huwelijksaanzoek (‘JA, ik wil!’)┬á moet er nu een hoop geregeld worden; datum prikken, de perfecte jurk zoeken en natuurlijk een mooie bruidstaart. Maar hoe zit dat juridisch?

Scheiden via een advocaat of toch met behulp van mediation?

Wie gaat u helpen met de scheidingsprocedure? Kiest u voor een online scheidingsmakelaar, een advocaat of toch een mediator? Mogelijkheden genoeg! Daarom is het goed om de verschillen te weten en ook welke kosten dit met zich meebrengt.