Vorige pagina

Geralda Nanninga

Consulent

Contact opnemen

Geralda heeft de opleiding management, economie en recht gedaan. Ook is zij geschoold binnen de Wet op het financieel toezicht (Wft). Haar specialisme is ondernemen. Zij denkt graag met u mee over wat er nodig is om te blijven ondernemen: nu én in de toekomst. U heeft aan Geralda een fijne sparringpartner, ook als het tegenzit met de onderneming. Als u na de afspraak weet wat uw mogelijkheden zijn, dan gaat zij tevreden naar huis.

Publicaties

Coronacrisis: dit zijn de steunmaatregelen voor ondernemers

De overheid heeft een pakket aan maatregelen getroffen om ondernemers tijdens de coronacrisis te ondersteunen. In deze blog geef ik u een kort en bondig overzicht.

Trouwen in beperkte gemeenschap; laat u adviseren!

U bent er zeker van; uw partner is degene met wie u uw leven wilt delen. Na een romantisch huwelijksaanzoek (‘JA, ik wil!’)  moet er nu een hoop geregeld worden; datum prikken, de perfecte jurk zoeken en natuurlijk een mooie bruidstaart. Maar hoe zit dat juridisch?

Uit elkaar, maar wie betaalt de woonlasten?

U gaat scheiden en wilt graag snel een frisse, nieuwe start maken. U of uw partner denkt al aan een andere woning. Begrijpelijk, maar maak van tevoren wel goede afspraken met elkaar. Want financiële zorgen kunnen snel de kop opsteken bij dubbele woonlasten.