Vorige pagina

Geralda Nanninga

Consulent

Contact opnemen

Geralda heeft de opleiding management, economie en recht gedaan. Ook is zij geschoold binnen de Wet op het financieel toezicht (Wft). Haar specialisme is ondernemen. Zij denkt graag met je mee over wat er nodig is om te blijven ondernemen: nu én in de toekomst. Je hebt aan Geralda een fijne sparringpartner, ook als het tegenzit met de onderneming. Als je na de afspraak weet wat je mogelijkheden zijn, dan gaat zij tevreden naar huis.

Publicaties

Wat is beter: kopen of huren?

Veel mensen vinden kopen beter dan huren. ‘Met kopen bouw je vermogen op!’ wordt vaak gezegd. Maar wat in jouw geval het beste is, hangt af van jouw persoonlijke situatie.

Let hierop als je een betaalpauze kreeg

Maak een begroting voordat je afspraken met de bank maakt over terugbetalen. En houd rekening met de gevolgen voor hypotheekrenteaftrek en toeslagen.

Uit elkaar, maar wie betaalt de woonlasten?

Je gaat scheiden en wilt graag snel een frisse, nieuwe start maken. Jij of jouw (ex-)partner denkt al aan een andere woning. Begrijpelijk, maar maak van tevoren wel goede afspraken met elkaar. Want financiële zorgen kunnen snel de kop opsteken bij dubbele woonlasten.