Vorige pagina

Geralda Nanninga

Consulent

Contact opnemen

Geralda heeft de opleiding management, economie en recht gedaan. Ze is daarnaast geschoold binnen de Wet op het financieel toezicht (Wft). Haar specialisme is echtscheiding. Zij kan u heel goed vertellen waarop u moet letten en waaraan u moet denken als u gaat scheiden. Als u weet wat u te doen staat na een gesprek met haar, zal zij tevreden naar huis gaan.

Publicaties

Ondernemen tijdens corona; dreigend faillissement?!

Na jarenlang ondernemer te zijn geweest heeft u het de laatste tijd zwaar. Door corona is alles anders. Opdrachten komen niet meer binnen, betalingen door klanten laten op zich wachten en het wordt steeds lastiger om privé en zakelijk alle rekeningen te blijven voldoen. Een donkere wolk lijkt zich samen te pakken; ga ik richting […]

ondernemer nieuwe KOR De nieuwe KOR; voordelig of toch niet?!

Bent u ondernemer voor de btw, dan kunt u zich aanmelden voor de nieuwe kleineondernemersregeling (KOR). Ik deze blog vindt u meer informatie over deze regeling en ga ik in op de vraag wanneer de nieuwe KOR gunstig is en wanneer niet.  

Hoe kom ik als ondernemer rond tijdens de coronacrisis?

Ondernemers worden hard getroffen tijdens de coronacrisis. Opdrachtgevers stellen geplande projecten uit en u voelt dit direct in uw portemonnee. Wat betekent dit voor uw begroting? Hoe kunt u de schade beperken en grip houden op uw geld? In deze blog vertel ik er meer over.