Vorige pagina

Geralda Nanninga

Consulent

Contact opnemen

Geralda heeft de opleiding management, economie en recht gedaan. Ze is daarnaast geschoold binnen de Wet op het financieel toezicht (Wft). Haar specialisme is echtscheiding. Zij kan u heel goed vertellen waarop u moet letten en waaraan u moet denken als u gaat scheiden. Als u weet wat u te doen staat na een gesprek met haar, zal zij tevreden naar huis gaan.

Publicaties

Een vliegende start als ondernemer

Als kersverse ondernemer wilt u goed voorbereid van start. Het ondernemingsplan ligt er, nu financieel nog aan de slag. Want wie doet de boekhouding en aangiftes bij de Belastingdienst? Ik neem u graag mee in een aantal zaken om nu al te regelen.

Ondernemer; dreigend faillissement?!

Na jarenlang ondernemer te zijn geweest heeft u nu zwaar. Opdrachten komen niet meer zoveel binnen en het wordt steeds lastiger om priv├ę en zakelijk alle rekeningen te blijven voldoen. Een donkere wolk lijkt zich samen te pakken; ga ik richting een faillissement? Of is dit nog te voorkomen? Dat is zeker het geval. Ik deze blog leg ik u hier meer over uit.

Scheiden: wat te doen met uw koopwoning?

U heeft ervoor gekozen om uit elkaar te gaan. Maar u heeft samen een koopwoning. Gaan jullie die verkopen? Alleen kopen? Of u uit laten kopen door uw ex partner? Lastige keuze. In deze blog wil ik u kort meenemen in een aantal opties.