Vorige pagina

Geralda Nanninga

Consulent

Contact opnemen

Geralda heeft de opleiding management, economie en recht gedaan. Ze is daarnaast geschoold binnen de Wet op het financieel toezicht (Wft). Haar specialisme is echtscheiding. Zij kan u heel goed vertellen waarop u moet letten en waaraan u moet denken als u gaat scheiden. Als u weet wat u te doen staat na een gesprek met haar, zal zij tevreden naar huis gaan.

Publicaties

Ondernemer; dreigend faillissement?!

Na jarenlang ondernemer te zijn geweest heeft u nu zwaar. Opdrachten komen niet meer zoveel binnen en het wordt steeds lastiger om privé en zakelijk alle rekeningen te blijven voldoen. Een donkere wolk lijkt zich samen te pakken; ga ik richting een faillissement? Of is dit nog te voorkomen? Dat is zeker het geval. Ik deze blog leg ik u hier meer over uit.

Scheiden: wat te doen met uw koopwoning?

U heeft ervoor gekozen om uit elkaar te gaan. Maar u heeft samen een koopwoning. Gaan jullie die verkopen? Alleen kopen? Of u uit laten kopen door uw ex partner? Lastige keuze. In deze blog wil ik u kort meenemen in een aantal opties.

Op weg als ondernemer: vijf belastingtips

Voor u als ondernemer is het belangrijk om uw financiën op orde te houden. U wilt natuurlijk niet voor verrassingen komen te staan of voordelen mislopen. Zeker als het gaat om belastingen. Met de 5 tips in deze blog bent u goed op weg.