Vorige pagina

Geralda Nanninga

Consulent

Contact opnemen

Geralda heeft de opleiding management, economie en recht gedaan. Ze is daarnaast geschoold binnen de Wet op het financieel toezicht (Wft). Haar specialisme is echtscheiding. Zij kan u heel goed vertellen waarop u moet letten en waaraan u moet denken als u gaat scheiden. Als u weet wat u te doen staat na een gesprek met haar, zal zij tevreden naar huis gaan.

Publicaties

Coronacrisis: dit zijn de steunmaatregelen voor ondernemers

Vanwege de coronacrisis ligt veel werk stil en kan het zomaar zijn dat u thuis komt te zitten. En misschien geldt dat ook voor uw medewerkers. Wat nu? De overheid heeft een pakket aan maatregelen getroffen om ondernemers te ondersteunen. In deze blog zet ik de mogelijkheden voor u op een rij.

Hoe zit het: ondernemer voor de inkomstenbelasting en de Btw

Niet iedereen die onderneemt, wordt ook door de Belastingdienst gezien als ondernemer voor de inkomstenbelasting (IB), dan wel voor de Btw. Hoe komt u erachter wat voor u van toepassing is? En wat betekent het voor uw Btw-aangifte en aangifte inkomstenbelasting? De verschillen op een rij.

Financiële buffer voor ondernemers

Wat als het even tegenzit? Wat als opdrachten uitblijven, een opdrachtgever niet betaalt of u zelf ziek thuis komt te zitten? Een financiële buffer is een must voor iedereen, ook voor u als ondernemer. In deze blog leg ik uit waarom dit belangrijk is, hoe u kunt bepalen hoe groot uw buffer moet zijn en waar u rekening mee moet houden.