Vorige pagina

Geralda Nanninga

Consulent

Contact opnemen

Geralda heeft de opleiding management, economie en recht gedaan. Ze is daarnaast geschoold binnen de Wet op het financieel toezicht (Wft). Haar specialisme is echtscheiding. Zij kan u heel goed vertellen waarop u moet letten en waaraan u moet denken als u gaat scheiden. Als u weet wat u te doen staat na een gesprek met haar, zal zij tevreden naar huis gaan.

Publicaties

Financiële buffer voor ondernemers

Wat als het even tegenzit? Wat als opdrachten uitblijven, een opdrachtgever niet betaalt of u zelf ziek thuis komt te zitten? Een financiële buffer is een must voor iedereen, ook voor u als ondernemer. In deze blog leg ik uit waarom dit belangrijk is, hoe u kunt bepalen hoe groot uw buffer moet zijn en waar u rekening mee moet houden.

Aanvulling Bbz voor de oudere zelfstandige verandert per 1 januari 2020

Vanuit het bijzonder besluit zelfstandigen, kortweg gezegd de Bbz, zijn er vanuit de gemeente mogelijkheden om als ondernemer (tijdelijk) een inkomensaanvulling te krijgen, dan wel een bedrijfskapitaal. In 2020 gaat er voor de oudere zelfstandigen een belangrijke wijziging in en wordt de specifieke Bbz-ouderenregeling afgebouwd. In deze blog vertel ik u hier meer over.

scheiden en schulden Scheiden en schulden, hoe zit dat?

Bij een scheiding worden afspraken gemaakt over bezittingen. Maar wat als er schulden zijn? In deze blog geef ik antwoord op de belangrijkste vragen over scheiden en schulden.