Vorige pagina

Desiree de Zwaan

consulent

Contact opnemen

Desiree volgde opleiding Sociaal Juridische Dienstverlening en werkte daarna als sociaal raadsvrouw. Ze heeft er plezier in om u overzicht te geven over uw financiën. Desiree is vrolijk, spontaan en een gemakkelijke prater. U hoeft daardoor zeker niet op te zien tegen een gesprek over geldzaken, want met Desiree gaat dat vanzelf. Een gedreven consulent, die u graag helpt om financieel fit te worden en te blijven.

Publicaties

Jullie kleine wonder is op komst!  

Een kindje krijgen is het mooiste wat er is. Het is ook een spannende tijd. Jullie dragen straks de verantwoordelijkheid voor de zorg van een zoon of dochter. Dan is het fijn als jullie er financieel goed op voorbereid zijn. Maar hoe doe je dat?

inwonend kind toeslagen Nestklevers en boemerang kids – gevolgen voor de toeslagen

Jongeren blijven steeds langer thuis wonen. Ook komen jongeren steeds vaker opnieuw thuis wonen, na een mislukte relatie of aan het einde van de studententijd. Dit kan gevolgen hebben voor de toeslagen van ouder en kind. In deze blog ga ik hier verder op in.

Zo helpen wij u als ondernemer in zwaar weer

Als ondernemer of zzp’er kunt u gratis terecht bij Geldloket. Aan de hand van een voorbeeld laten wij u zien wat we voor u kunnen betekenen.