Vorige pagina

Annelies Brasjen

Consulent

Contact opnemen

Annelies houdt van financieel overzicht. Als je vastloopt in je geldzaken kan zij als geen ander orde in de chaos brengen. Met haar tips en tricks krijg je weer grip op je financiën. Annelies is van huis uit maatschappelijk dienstverlener, maar heeft haar sporen verdiend in de schuldhulpverlening. Ook heeft zij haar basis diploma voor de Wet op het financieel toezicht (Wft). Met haar zakelijke en directe aanpak zal ze pas tevreden zijn als je wijzer de deur uit gaat dan dat je binnenkwam.

Publicaties

goede voornemens budget Goede voornemens leveren geld op!

Happy New Year! Het voornemen ‘beter met geld omgaan’ staat in veel huishoudens bovenaan het lijstje. Maar hoe doe je dit?

Budgetcoach biedt financieel overzicht én inzicht

Bij het Geldloket kun je terecht met alle vragen over geld. Vaak horen we dat mensen het overzicht op hun geldzaken kwijt zijn. Een budgetcoach kan dan helpen de financiën op een rijtje te zetten. Dat biedt niet alleen overzicht, maar ook inzicht! Wilt u weten of een budgetcoach ook voor u handig is? Lees dan vooral verder.

Stoppen met werken: komen wij straks nog rond?

Hoera! Zwanger van de derde. Maar kan ik mijn werk straks nog combineren met de zorg voor de kinderen? Het besluit om te stoppen met werken neem je niet zomaar. Want wat zijn de gevolgen voor je portemonnee? Kun je straks nog rondkomen?