Avalon

Avalon uit Amersfoort

Vroeg om ondernemerscoaching

Ik vond het erg fijn dat ik de praktische informatie na afloop duidelijk in een email toegestuurd kreeg.

Klantervaring Avalon, 25 jaar:

Ik loop al jaren rond met de droom om een eigen bedrijf te starten en andere mensen van werk te voorzien. Sinds ik terug ben van twee jaar wonen en werken in Portugal ben ik klaar om mijn droom waar te maken. Graag wilde ik van mensen met kennis over het starten van een bedrijf weten waar ik precies moet beginnen. Bij het Geldloket kreeg ik heldere uitleg over de te nemen stappen. Ik vind het fijn dat de adviseur zelf een ondernemer is.

Sinds het gesprek weet ik wat de Kamer van Koophandel voor mij kan betekenen en waaraan ik moet denken om ervoor te zorgen dat mijn belastingzaken goed geregeld zijn. Ook is het duidelijk waar ik verder nog terecht kan voor advies en startersbijeenkomsten om dromen te delen en mijn netwerk te vergroten. Het Geldloket wees mij op de mogelijkheden om een business- of budgetcoach in te schakelen. Dit klinkt interessant, aangezien iemand met je meedenkt en -kijkt hoe jij uiteindelijk je droom kan realiseren. Zie het als een personal trainer die jou begeleidt naar de gewenste transformatie. Ik vond het erg fijn dat ik de praktische informatie na afloop duidelijk in een email toegestuurd kreeg. Dan heb je namelijk de tijd en ruimte om de tips en adviezen die besproken zijn eens op je gemak terug te lezen.

Dankzij dit gesprek heb ik duidelijk voor ogen wat ik precies nodig heb om te beginnen als ondernemer. Mijn vervolgstap is om mij aan te melden voor enkele startersbijeenkomsten. Ook ga ik me inschrijven bij de Kamer van Koophandel. Bedankt Geldloket voor het delen van jullie kennis!

*Naam en foto zijn uit privacyoverweging gefingeerd in deze klantervaring.