Agenda

Meer weten over geldzaken? Geldloket Amersfoort geeft geregeld inspirerende workshops voor inwoners van Amersfoort en Leusden. Omdat wij u graag helpen om financieel fit te blijven.

Uitgelichte activiteiten

9 mei '19Gratis toegang

Budgetcursus ‘Grip op geld’

Met de budgetcursus ‘Grip op uw geld’ krijgt u inzicht in uw geldzaken. U maakt een financiële planning en krijgt tips over verzekeren, besparen en lenen.

7 mrt '19

Wandelen en lunchen in Leusden

Buurthuis de Bron organiseert mooie wandelingen in de omgeving van Leusden. Na afloop van de wandeling is er de mogelijkheid om mee te doen aan de lunch.

9 mrt '19

De Happyfarm in Terschuur

Wie durft er van de glijbaan en wie racet het hardst op de trekkertjes en skelters? Of houd je meer van konijntjes aaien? Voor iedereen is er wel wat leuks te beleven bij De Happyfarm!

10 mrt '19Gratis toegang

Wandelroute over landgoed De Paltz

Ontdek landgoed De Paltz onder leiding van een gids van Utrechts Landschap. Het landschap, dat bijna 100 hectare beslaat, doet bijna on-Nederlands aan.

10 mrt '19

Rondleidingen Kamp Amersfoort

Sta stil bij de geschiedenis van het voormalige Kamp Amersfoort. U kunt elke zondag van het jaar deelnemen aan een rondleiding onder leiding van een ervaren gids.

10 mrt '19

Calisthenics (16+)

Buitenlucht, vrijheid en lichaamskracht: dat is Calisthenics. Wie wil nou niet alleen met zijn eigen lichaamsgewicht over al kunnen trainen? Voor jongeren vanaf 16 jaar.

11 mrt '19

Open Jam Night (elke maandagavond)

Iedere maandagavond is het Open Jam Night bij Café Miles. Dat betekent: heerlijk ongedwongen jammen, coveren en je eigen liedjes presenteren..

13 mrt '19

Weerbaarheidstraining voor meiden

Doe mee met de weerbaarheidstraining voor meiden! Elke twee weken wordt er een ander thema behandeld.

13 mrt '19Gratis toegang

Skelteren en spelen bij de Verkeerstuin (op woensdag en zondag)

Kinderen tot 12 jaar kunnen bij de Verkeerstuin elke woensdag en zondag overdekt skelteren en spelen. Stap in je skelter en trap een rondje, maar houd je wel netjes aan de verkeersregeltjes!

15 mrt '19Gratis toegang

Landelijke Sterrenkijkdagen (15 en 16 maart)

Sterrenwacht Midden-Nederland heeft tijdens de landelijke Sterrenkijkdagen een mooi programma in de aanbieding!