Agenda

Meer weten over geldzaken? Geldloket Amersfoort geeft geregeld inspirerende workshops voor inwoners van Amersfoort en Leusden. Omdat wij u graag helpen om financieel fit te blijven.

Uitgelichte activiteiten

16 jan '20Gratis toegang

Budgetcursus ‘Grip op geld’

Met de budgetcursus ‘Grip op uw geld’ krijgt u inzicht in uw geldzaken. U maakt een financiële planning en krijgt tips over verzekeren, besparen en lenen.

1 dec '19

Kies je Sport Volwassenen (hele sportseizoen mogelijk)

Kies je Sport is er nu ook voor volwassenen. Want sporten is leuk, maar het kan soms een tijdje duren voor je een sport hebt gevonden die helemaal bij je past.

13 dec '19Gratis toegang

Bosuilenexcursie Den Treek

Speuren naar een bosuil is een hele beleving. Kom je hem echt tegen? Afdeling Amersfoort en Vogelwacht Utrecht houdt haar traditionele bosuilenexcursie op vrijdag 13 december.

13 dec '19Gratis toegang

Friday Night Session

Iedere vrijdagavond treden de beste jongste sessiemuzikanten van Nederland op bij café Miles. Zij openen het weekend met de lekkerste pop-, rock-, soul- en funkcovers.

14 dec '19Gratis toegang

Joelzondag bij de Vikingen

Beleef de middeleeuwen op het Middeleeuws Erf op Landgoed Schothorst. Deze keer geen Vikingweekend, maar Joelzondag, in het teken van Joel, het Germaanse winterzonnewende feest.

15 dec '19Gratis toegang

Skelteren en spelen bij de Verkeerstuin (op woensdag en zondag)

Kinderen tot 12 jaar kunnen bij de Verkeerstuin elke woensdag en zondag overdekt skelteren en spelen. Stap in je skelter en trap een rondje, maar houd je wel netjes aan de verkeersregeltjes!

16 dec '19Gratis toegang

Open Jam Night (elke maandagavond)

Iedere maandagavond is het Open Jam Night bij Café Miles. Dat betekent: heerlijk ongedwongen jammen, coveren en je eigen liedjes presenteren.

18 dec '19Gratis toegang

Alpaca’s voeren

Kom de lieve Alpaca’s van Eemland Diervoeders een lekker hapje voeren! Dat kan elke woensdagmiddag om 16.00 uur.

19 dec '19

Wandelen en lunchen in Leusden

Buurthuis de Bron organiseert mooie wandelingen in de omgeving van Leusden. Na afloop van de wandeling is er de mogelijkheid om mee te doen aan de lunch.

19 dec '19Gratis toegang

Knutselactiviteit upcyclen (19/12 t/m 12/01)

In de kerstvakantie is er in Het Groene Huis de expositie “Sanne gaat circulair” te bezichtigen. Bij deze expositie zijn er ook verschillende leuke kinderknutselactiviteiten te doen.