Agenda

Meer weten over geldzaken? Geldloket Amersfoort geeft geregeld inspirerende workshops voor inwoners van Amersfoort en Leusden. Omdat wij u graag helpen om financieel fit te blijven.

Uitgelichte activiteiten

juridisch advies
13 sep '19Gratis toegang

Vragen over scheiden? Juridisch Loket houdt extra spreekuur

Vrijdag 13 september is de Dag van de Scheiding. Het Juridisch Loket Amersfoort houdt op die dag een extra inloopspreekuur, speciaal voor mensen met vragen over een scheiding of relatiebreuk.

5 nov '19Gratis toegang

Budgetcursus ‘Grip op geld’

Met de budgetcursus ‘Grip op uw geld’ krijgt u inzicht in uw geldzaken. U maakt een financiële planning en krijgt tips over verzekeren, besparen en lenen.

10 jul '19Gratis toegang

Levende Historie in het Burgerweeshuis (hele zomer)

Levende Historie: Ontmoet de weeskinderen en de binnenmoeder in het Burgerweeshuis. Leuk te combineren met een kinderspeurtocht.

13 jul '19

Levende historie in de Mannenzaal (hele zomer)

Ga terug in de tijd en werp een blik in het dagelijks leven van een verzorgingstehuis anno 1907. 

19 jul '19

Sportzomer Amersfoort (hele zomer)

Ga lekker sporten deze zomer! Er worden allerlei sport- en beweegactiviteiten georganiseerd voor kinderen, volwassenen en senioren.

20 jul '19Gratis toegang

Emiclaer on the Beach (20 juli t/m 1 september)

Zomerse gezelligheid op winkelcentrum Emiclaer! Van 20 juli tot en met 1 september kun je genieten van Emiclaer on the Beach, met als hoogtepunt op zondag 4 augustus de gratis Buurt-BBQ.

16 aug '19Gratis toegang

Friday Night Session

Iedere vrijdagavond treden de beste jongste sessiemuzikanten van Nederland op bij café Miles. Zij openen het weekend met de lekkerste pop-, rock-, soul- en funkcovers.

17 aug '19Gratis toegang

Vikingweekend bij het Middeleeuws Erf

De Vikingen en andere vroege middeleeuwers strijken neer op het erf van Landgoed Schothorst. Ze leven hier twee dagen samen zoals men dit in de middeleeuwen deed.

19 aug '19

De Happyfarm in Terschuur

Wie durft er van de glijbaan en wie racet het hardst op de trekkertjes en skelters? Of houd je meer van konijntjes aaien? Voor iedereen is er wel wat leuks te beleven bij De Happyfarm!

19 aug '19Gratis toegang

Open Jam Night (elke maandagavond)

Iedere maandagavond is het Open Jam Night bij Café Miles. Dat betekent: heerlijk ongedwongen jammen, coveren en je eigen liedjes presenteren..

21 aug '19Gratis toegang

Alpaca’s voeren

Kom de lieve Alpaca’s van Eemland Diervoeders een lekker hapje voeren! Dat kan elke woensdagmiddag om 16.00 uur.