Agenda

Meer weten over geldzaken? Geldloket Amersfoort geeft geregeld inspirerende workshops voor inwoners van Amersfoort en Leusden. Omdat wij u graag helpen om financieel fit te blijven.

Uitgelichte activiteiten

5 mrt '19Gratis toegang

Budgetcursus ‘Grip op geld’

Met de budgetcursus ‘Grip op uw geld’ krijgt u inzicht in uw geldzaken. U maakt een financiële planning en krijgt tips over verzekeren, besparen en lenen.

9 mei '19Gratis toegang

Budgetcursus ‘Grip op geld’

Met de budgetcursus ‘Grip op uw geld’ krijgt u inzicht in uw geldzaken. U maakt een financiële planning en krijgt tips over verzekeren, besparen en lenen.

1 jan '19

Emiclaer on Ice (t/m 27 januari)

Van 7 december tot en met 27 januari kan je weer schaatsen op een drijvende ijsbaan, omgeven door de vijver van winkelcentrum Emiclaer.

23 jan '19Gratis toegang

Skelteren en spelen bij de Verkeerstuin

Kinderen tot 12 jaar kunnen bij de Verkeerstuin overdekt skelteren en spelen. Stap in je skelter en trap een rondje, maar houd je wel netjes aan de verkeersregeltjes!

25 jan '19

Lichtjeswandeling Pyramide van Austerlitz

De Pyramide van Austerlitz wordt weer in het licht gezet op vrijdag 25 januari. U bent die avond van harte welkom om dit bijzondere monument uit de Franse tijd eens anders te bekijken en te beleven.

25 jan '19

Bingo in de Til

Voor de liefhebbers van het oergezellige spelletje bingo wordt er elke laatste vrijdagavond van de maand een bingoavond gehouden.  

27 jan '19

Voorstelling Alfred J. Kwak ‘Koning Sam’

Alfred J. Kwak beleeft weer een spannend mooi avontuur bij het Herman van Veen Arts Center. Van 1 t/m 26 augustus wordt er weer een verhaal gespeeld en gezongen over de vrolijke eend Alfred. 

27 jan '19

Poppentheater ‘De reus zonder neus’

Reus heeft zijn neus verloren toen hij een keer heel erg verkouden was. Als Vera met haar hond Bello buiten gaat spelen, komt Bello met iets anders terug in plaats van zijn bal. Samen met Bello gaat Vera de reus verrassen.

27 jan '19Gratis toegang

Op kraambezoek bij de geitjes

Wat is er leuker voor een kind dan de lieve kleine geitjes van boerderij Breevoort bewonderen? 

3 feb '19Gratis toegang

Zaalvoetbal (16+)

Kom een uurtje zaalvoetballen: een gezellige, uitdagende en sportieve activiteit, onder leiding van de Buurtsportcoach. 

3 feb '19

Winterwandelingen rondom Austerlitz

Gilde Zeist organiseert wandelingen op de zondagochtend in de prachtige bossen rondom Austerlitz. Een prettige manier voor vroege vogels om op de zondagochtend eens even de benen te strekken.