Agenda

Meer weten over geldzaken? Geldloket Amersfoort geeft geregeld inspirerende workshops voor inwoners van Amersfoort en Leusden. Omdat wij u graag helpen om financieel fit te blijven.

Uitgelichte activiteiten

5 sep '19Gratis toegang

Budgetcursus ‘Grip op geld’

Met de budgetcursus ‘Grip op uw geld’ krijgt u inzicht in uw geldzaken. U maakt een financiële planning en krijgt tips over verzekeren, besparen en lenen.

5 nov '19Gratis toegang

Budgetcursus ‘Grip op geld’

Met de budgetcursus ‘Grip op uw geld’ krijgt u inzicht in uw geldzaken. U maakt een financiële planning en krijgt tips over verzekeren, besparen en lenen.

10 jul '19Gratis toegang

Levende Historie in het Burgerweeshuis (hele zomer)

Levende Historie: Ontmoet de weeskinderen en de binnenmoeder in het Burgerweeshuis. Leuk te combineren met een kinderspeurtocht.

12 jul '19Gratis toegang

Friday Night Session

Iedere vrijdagavond treden de beste jongste sessiemuzikanten van Nederland op bij café Miles. Zij openen het weekend met de lekkerste pop-, rock-, soul- en funkcovers.

13 jul '19

Levende historie in de Mannenzaal (hele zomer)

Ga terug in de tijd en werp een blik in het dagelijks leven van een verzorgingstehuis anno 1907. 

13 jul '19Gratis toegang

Open Imkerijdag bij Hoeve Groot Zandbrink

In heel Nederland houden imkers op zaterdag 13 juli open huis. Ook de imkers van Hoeve Groot Zandbrink doen mee. Er zijn interessante dingen te zien en weten over bijen.

13 jul '19

Maaldag Stoomgemaal

Altijd al eens willen zien hoe het stoomgemaal werkt? Kom naar een van de ‘maaldagen’. U kunt dan zien Stoomgemaal Hertog Reijnout ‘onder stoom’ bewonderen.

14 jul '19

Dorpsfeest Leusden

Geniet van de gezelligheid bij Dorpsfeest Leusden, dat plaatsvindt rondom de nieuwe Biezenkamp.

15 jul '19Gratis toegang

Open Jam Night (elke maandagavond)

Iedere maandagavond is het Open Jam Night bij Café Miles. Dat betekent: heerlijk ongedwongen jammen, coveren en je eigen liedjes presenteren..

17 jul '19Gratis toegang

Sportmix: elke week een andere sport (8 tot 12 jaar)

Elke week een andere sport uitproberen? Dat kan, bij Sportmix van de BuurtSportCoach. Zo kan je tot aan de zomervakantie uitproberen welke sport het beste bij jou past. Voor jongens en meiden van 8 tot 12 jaar.

17 jul '19

Spelen en broodjes in de Struintuin in Leusden

Voorjaar! Kom je avontuurlijk spelen in het groen? Zoek beestjes in de tuin, bouw een hut, klauter over boomstammen en maak zandtaartjes in de modderkeuken. Trek gekregen van het spelen? Bak een broodje met worst boven het vuur.