Agenda

Meer weten over geldzaken? Geldloket Amersfoort geeft geregeld inspirerende workshops voor inwoners van Amersfoort en Leusden. Omdat wij u graag helpen om financieel fit te blijven.

Uitgelichte activiteiten

6 sep '18Gratis toegang

Budgetcursus ‘Grip op geld’ (gratis)

Met de budgetcursus ‘Grip op uw geld’ krijgt u inzicht in uw geldzaken. U maakt een financiële planning en krijgt tips over verzekeren, besparen en lenen.

Lekker eropuit!

Zin in een uitje of dagje weg? Dat hoeft niet duur te zijn. Om het u gemakkelijk te maken, hebben wij alvast deze betaalbare uitstapjes in de regio voor u op een rijtje gezet.

29 jun '18Gratis toegang

Dias Latinos Amersfoort

Tijdens dit zomerse Latin en Caribische festival van Amersfoort vullen de pleinen zich met vrolijke en dansbare muziek.

30 jun '18Gratis toegang

Open Dag Brandweer Leusden

Beleef de uitdagende en wonderlijke wereld van de brandweer! Kom naar de open dag van Brandweerkazerne Leusden en maak kennis met stoere brandweermannen en -vrouwen.

30 jun '18Gratis toegang

Expositie Herman Klaassen (zaterdagen)

Herman Klaassen (95) werd in de jaren na de Tweede Wereldoorlog uitgezonden naar Nederlands Indië en maakte daar vele tekeningen.

1 jul '18Gratis toegang

Beleef een dag tussen de Vikingen

Hoe leefden mensen in de vroege middeleeuwen? Wat voor spelletjes deden ze? Beleef het tijdens het Vikingweekend, speciaal voor de kleinste Vikingen.

1 jul '18

Rondleidingen Kamp Amersfoort

Sta stil bij de geschiedenis van het voormalige Kamp Amersfoort. U kunt elke zondag van het jaar deelnemen aan een rondleiding onder leiding van een ervaren gids.

1 jul '18Gratis toegang

Emiclaer on the Beach

U hoeft deze zomer niet ver te rijden om te genieten van een echt strand. Gewoon op de fiets naar Emiclaer on the Beach! 

4 jul '18Gratis toegang

Voorleesochtend: Kinderkoffie

Veel jonge kinderen houden van voorlezen! Daarom houdt cultuurboerderij Nieuwe Erven elke eerste woensdag van de maand voorleesochtend. Kinderen t/m 5 mogen zelf een boekje meenemen. 

6 jul '18Gratis toegang

Friday Night Session

Iedere vrijdagavond treden de beste jongste sessiemuzikanten van Nederland op bij café Miles. Zij openen het weekend met de lekkerste pop-, rock-, soul- en funkcovers.

7 jul '18Gratis toegang

Fietsexcursie Kunst Vliegbasis Soesterberg

Collectie ‘De Basis’ bestaat uit kunstwerken geïnspireerd door de voormalige vliegbasis. Zij bevinden zich in historische gebouwen verspreid over het terrein. De gids opent dikke deuren voor u om de kunstobjecten te bekijken.