Agenda

Zin in een workshop, uitje of dagje weg? Dat hoeft niet duur te zijn. Om het u gemakkelijk te maken, hebben wij alvast deze betaalbare activiteiten in de regio voor u op een rijtje gezet.

1 sep '18

Ontdek de Struintuin in Leusden

Jaaaa! Het Struintuinseizoen barst los. Zoek beestjes in de tuin, bouw een hut, klauter over boomstammen, bak zandtaartjes in de modderkeuken of bak broodjes boven het vuur.

1 sep '18Gratis toegang

Fietsexcursie Kunst Vliegbasis Soesterberg

Collectie ‘De Basis’ bestaat uit kunstwerken geïnspireerd door de voormalige vliegbasis. Zij bevinden zich in historische gebouwen verspreid over het terrein. De gids opent dikke deuren voor u om de kunstobjecten te bekijken.

1 sep '18Gratis toegang

Visserijdag

Proef de ooit zo levendige visserijcultuur in dit voormalige Zuiderzeedorp. Bekijk botters, proef gratis vis, maak een echte visveiling mee en nog veel meer.

1 sep '18Gratis toegang

Jaarlijkse Vikingmarkt

Op zaterdag 1 en zondag 2 september is het weer tijd voor de jaarlijkse Vikingmarkt. Zie verschillende ambachten en leer hoe mensen leefden 800 na Christus.

2 sep '18Gratis toegang

Natuurexcursie Park Vliegbasis Soesterberg

Reserveer snel voor deze prachtige fietsexcursie op Park Vliegbasis Soesterberg.  Gidsen vertellen u alles over dit unieke natuurgebied, waar u vele planten- en vogelsoorten tegenkomt.

3 sep '18Gratis toegang

Fototentoonstelling ‘Grey Beauty’ (t/m 30 september)

Fotograferen is de grote passie van Ellen Kolff. Hoe mooi grijs haar kan zijn is te zien in haar nieuwste serie portretten, met de heel toepasselijke titel ‘Grey Beauty’.

8 sep '18

Maaldag Stoomgemaal

Altijd al eens willen zien hoe het stoomgemaal werkt? Kom naar een van de ‘maaldagen’. U kunt dan zien Stoomgemaal Hertog Reijnout ‘onder stoom’ bewonderen.

8 sep '18Gratis toegang

Open Monumentendag Leusden

Landgoed De Boom en landgoed Lockhorst stellen een deel van hun terrein open voor publiek. U kunt hier terecht voor een gevarieerd programma.

8 sep '18Gratis toegang

Open Monumentendag Amersfoort (8 en 9 sept)

Het is dé kans op een plek te bezoeken, die normaal gesproken niet voor publiek toegankelijk is!