Agenda

Meer weten over geldzaken? Geldloket Amersfoort geeft geregeld inspirerende workshops voor inwoners van Amersfoort en Leusden. Omdat wij u graag helpen om financieel fit te blijven.

Uitgelichte activiteiten

6 sep '18Gratis toegang

Budgetcursus ‘Grip op geld’ (gratis)

Met de budgetcursus ‘Grip op uw geld’ krijgt u inzicht in uw geldzaken. U maakt een financiële planning en krijgt tips over verzekeren, besparen en lenen.

Lekker eropuit!

Zin in een uitje of dagje weg? Dat hoeft niet duur te zijn. Om het u gemakkelijk te maken, hebben wij alvast deze betaalbare uitstapjes in de regio voor u op een rijtje gezet.

21 mei '18Gratis toegang

Lentemarkt op Het Gagelgat (Tweede Pinksterdag)

Zin in een gezellig dagje uit met het hele gezin? Kom naar de Lentemarkt op Boerderij Het Gagelgat.

21 mei '18

Maaldag Stoomgemaal

Altijd al eens willen zien hoe het stoomgemaal werkt? Kom naar een van de ‘maaldagen’. U kunt dan zien Stoomgemaal Hertog Reijnout ‘onder stoom’ bewonderen.

21 mei '18Gratis toegang

Open Boerderijendag Leusden (Tweede Pinksterdag)

Waar komt eigenlijk ons voedsel vandaan? Heel leuk om dat eens met eigen ogen te zien tijdens de Campina Boerderijdagen. De familie Wassenaar uit Leusden nodigt u van harte uit om een kijkje te nemen op hun melkveebedrijf ‘De Ooievaarshorst’.

26 mei '18Gratis toegang

Beleef een dag tussen de Vikingen

Hoe leefden mensen in de vroege middeleeuwen? Wat aten ze en deden ze overdag? Hoe zag de kleding eruit? Je kunt het allemaal vragen en zien tijdens het Kiddy Viking weekend, speciaal voor de allerkleinsten.

26 mei '18Gratis toegang

Open Dag op De Paardenkamp

Maak tijdens de Open Dag kennis met elf nieuwe bewoners van De Paardenkamp. Wie zijn zij? Wat hebben ze in hun leven allemaal meegemaakt en hebben ze al nieuwe vriendjes gemaakt?

27 mei '18

Klub Club, voor kinderen van 4 t/m 12 jaar

Bij Zandvoort aan de Eem houden Hanne en Cheyenne een middag speciaal voor kinderen, met gratis opvang voor de ouders.

28 mei '18Gratis toegang

Pasgeboren lammetjes aaien bij De Vosheuvel

Het is voorjaar, er zijn hele lieve baby-dieren geboren bij De Vosheuvel. Kom je op kraamvisite om de pasgeboren lammetjes te aaien?

2 jun '18Gratis toegang

Fietsexcursie Kunst Vliegbasis Soesterberg

Collectie ‘De Basis’ bestaat uit kunstwerken geïnspireerd door de voormalige vliegbasis. Zij bevinden zich in historische gebouwen verspreid over het terrein. De gids opent dikke deuren voor u om de kunstobjecten te bekijken.

3 jun '18Gratis toegang

Natuurexcursie Park Vliegbasis Soesterberg

Reserveer snel voor deze prachtige fietsexcursie op Park Vliegbasis Soesterberg.  Gidsen vertellen u alles over dit unieke natuurgebied, waar u vele planten- en vogelsoorten tegenkomt.